header_image

Veelgestelde vragen

Wat is het nieuws uit uw bedrijf ?
LEAN SALES is een nieuwe workshop module, waarbij een groep van salesmensen hun eigen salesproces ontdekt en de verspillingen ( vandaar de vuilnisbak !) aanpakt. Klanten willen heel graag zaken doen met een effectieve salesorganisatie.

Wat is de aanleiding van deze beweging ?
Vele klantenbezoeken en ervaring in Lean tools brengen mij tot hetgene wat hard nodig is; het verbeteren van verkoop-processen.
12 jaar als verkoper en 12 jaar als commercieel directeur hebben mij geleerd dat je samen een oplossing moet zoeken voor de over bekende frustraties over sales efficiency.
De oplossing is : LEAN Sales
Uitgangspunt is : Als team je eigen proces verbeteren.

Wat zijn de opmerkelijkste resultaten en reacties van klanten ?
" Dit was nu eindelijke een leuke en effectieve salesmeeting ! "
" Resultaat : 25 % verbetering van de Hitrate "
" Ja we willen allemaal een goed CRM systeem !"

Wat zijn uw verwachtingen ?
Met de groei van Lean Management in bedrijven zal er ook op het verkoopvlak grondiger gekeken worden naar de kosten, baten en effectiviteit. Het zo efficient mogelijk verkopen zal de komende 10 jaar de hoogste prioriteit hebben.

Op welke manier onderscheid u zich in de markt ?
SalesHands biedt een nieuwe mogelijkheid om samen met plezier een beter salesproces in het bedrijf te ontwikkelen, gebaseerd op beproefde LEAN methodes. Het is een goed alternatief voor een salesmeeting, creŽert een TEAM geest en het allerbelangijkste ; het genereert meer omzet en marge.


Roeland de Wolf
Directeur SalesHands
Alle Inhoud ©Copyright 2008 SalesHands